Kerstmis is familietijd ! Zet dit extra in de verf met kerstkaarten van oohfoto.

Hoewel de temperaturen nog zacht zijn, is het stilaan tijd om aan de kerstkaarten te beginnen denken. De klassieke kerstkaarten met sneeuwman of krans liggen vaak stof te vangen in de kast, want wie stuurt er nu nog kerstkaarten ? Maar wat als je van de gelegenheid gebruikt maakt om familie en vrienden te verassen met een mooie en originele foto van het gezin, je kinderen of zelfs je hond ?

Kerstmis en het nieuwe jaar zijn de ideale gelegenheid om je familie en vrienden te laten weten dat je ze niet vergeten bent !

Leuk ! hoor ik je denken, haal de kerstballen en mutsen maar boven ! Ik kies echter voor een meer sobere aanpak. Een vleugje kerstsfeer, maar vooral je gezin, kinderen of geliefde huisdier centraal.  Dit kan op verschillende manieren :

  • Een witte achtergrond : let it snow !

Een witte achtergrond mag dan saai lijken, maar is perfect geschikt voor de kerstdagen. Wit gecombineerd met een groen of rood accent doet onmiddellijk denken aan kerst. En bovendien kan je dan je kerstshoot combineren met meer neutrale en tijdloze gezinsfoto's.

 ook wit brengt kerstsfeer

ook wit brengt kerstsfeer

  • Overal lichtjes ! De ultieme sfeermaker.

Een achtergrond met kerstlichtjes geeft meteen die warme kerstsfeer en spreekt tot ieders verbeelding. Op zoek naar het wow-effect ? Dan is dit de goede keuze.

 kerstlichtjes als ultieme sfeermaker

kerstlichtjes als ultieme sfeermaker

  • In de buitenlucht : spontane foto's om te koesteren

Je hoeft je natuurlijk niet tot de studio beperken. Een fotoshoot in het bos of op een andere leuke buitenlocatie zorgt voor spontane foto's die iedereen zullen verrassen. Mat baby's en peuters is dit soms lastig omdat ze de november temperaturen nog niet zo goed kunnen verdragen ( of zo dik ingepakt worden dat je hun snoeten niet meer ziet). Maar met iets groter kinderen zeker een aanrader en vaak ook een leuke manier om de hond mee op de foto te krijgen.

kerstfoto-56.jpg
Uitbundig, sober, romantisch of speels: geef jouw kerstkaart een persoonlijke touch met mooie en sprekende foto's

Heb je zin gekregen in een leuke fotoshoot en stijlvolle nieuwjaars-of kerstkaarten ? Neem dan nu contact op