Haal meer uit je communiefoto's

Ik hou van mooie, pure portretfoto's , geprint op papier of een wanddecoratie paneel, maar voor speciale gelegenheden zoals een communie of lentefeest mag het al eens iets meer zijn. Er zijn tal van mogelijkheden, van snoepzakjes tot banners, foto's op wijnflessen en een vlaggenlijn met je naam en foto.  Enkele leuke suggesties op een rijtje :

1- vlaggenlijn

 https://www.smartphoto.be/nl

https://www.smartphoto.be/nl

Als je een feest thuis doet of in een zaaltje dat je huurt, is een vlaggenlijn een leuk extraatje. Je vindt ze in verschillende uitvoeringen, op diverse website's. Lees goed na hoe lang de slinger juist is, waarschijnlijk bestel je er best een aantal. Bij Tadaaz zijn de slingers vrij kort met maar 5 vlaggetjes, bij smartphoto hebben ze 16 vlaggetjes per slinger. Het hangt ervan af wat je ermee aan wil , natuurlijk. Je kan de slinger ook gebruiken in de plaats van een communiekaartje, of om je cadeautjes-tafel op te vrolijken en dan zijn kortere slingers net handig.

 

 https://tadaaz.be/nl/communie

https://tadaaz.be/nl/communie

2- koekjesdoos

Wil je iets geven om te bewaren, dan is een gepersonaliseerde koekjesdoos perfect. Je kan deze vullen met koekjes zoals de naam suggereert, maar ook met leuke foto's van baby tot heden bijvoorbeeld of met een zelfgemaakt presentje. Een koekjesdoos is ook leuk om de communiekaartjes van vrienden en klasgenoten in te bewaren. Lege dozen vind je eveneens bij Tadaaz en Smartphoto. Gevulde dozen vind je oa bij mijnkanootje.be

3- sticker fun

 https://tadaaz.be/nl/communie

https://tadaaz.be/nl/communie

Met stickers kan je alle kanten op, bestel er een heleboel en kleven maar ! Op snoepzakjes, doosjes, lolly's, bloempotjes, enveloppen , glazen of bekers, de toepassingen zijn eindeloos. Check ook hier goed de maat van de sticker en de bestelhoeveelheid, zodat je zeker de juiste sticker kiest voor jouw toepassingen.