Onze visie : Klant-en resultaatgericht. Open en eerlijk.

Bij een fotoshoot spelen er twee dingen mee:

  1. Je wil een beleving vastleggen die bijblijft. Deze wordt in een aangename en huiselijke sfeer vertaald. Ik maak daarom steeds voldoende tijd vrij voor een sessie, zodat we ons niet onnodig moeten haasten. Kinderen mogen rustig wennen aan de omgeving en er is altijd ruimte voor een gesprek tussendoor. Nood aan een kleine pauze? Ook dat is geen enkel probleem.
  2. Je wil een mooi resultaat bekomen. Het maken van mooie beelden en dus een mooi eindproduct, start bij een gesprek vooraf. Hoe beter ik jou verwachtingen kan inschatten, hoe beter het eindresultaat daarbij zal aansluiten. Uiteraard heb ik een eigen stijl en manier van werken ontwikkeld, maar er zijn nog verschillende mogelijkheden om een persoonlijke touch toe te voegen. Op voorhand weten welke foto’s je verkiest is eveneens een belangrijk element. Verkies je een mooi album of heb je al een plekje aan de muur gereserveerd? Of wil je bedankkaartjes of cadeautjes voor de feestdagen maken?

We horen jullie al denken: allemaal goed en wel, leuke ideeën voor foto’s, maar hoe vertaal je dit praktisch en hoeveel gaat dit kosten? Het antwoord daarop is heel eenvoudig: je betaalt geen sessieprijs per fotoshoot, maar wel voor het eindproduct. Logisch toch?


Een doordacht prijsbeleid

Ik reken geen sessieprijs, dus je betaald geen apart bedrag voor de fotosessie. Je betaald wel voor de producten die je laat afwerken.  De mogelijkheden in afwerking zijn eindeloos. Mijn aanbod is een gamma van producten waar ik zelf achtersta. Zoek je iets specifiek, contacteer me, en we vinden zeker een gepaste oplossing!

Mijn manier van werken is niet hetzelfde als bij de meeste van mijn collega's. Ik werk op deze manier omdat...

...geen enkel pakket aan de behoefte van elke klant kan voldoen

...je als klant zo nooit te veel betaald

...je pas betaald als je het resultaat goed vindt

 

Een kwalitatieve afwerking, met respect voor het milieu

We proberen ons steeds te verbeteren en dit geldt ook voor de manier van afwerken. We kiezen voor een gamma van producten met de best mogelijke printkwaliteit, een lange levensduur, een goede prijs-kwaliteitsverhouding en op een ecologische manier geprint. Dit vraagt om enige toelichting :

1. Printkwaliteit

Er zijn verschillende methode om van een foto wanddecoratie te maken. Tot voor enkele jaren koos men meestal voor een klassieke print op fotopapier die verlijmd werd op de drager en afgewerkt met een beschermlaag. Vandaag de dag wordt er meer en meer rechtstreeks op het materiaal geprint of wordt de foto door sublimatie met een warmte-pers in de drager vastgezet. deze laatste techniek zorgt voor een haarscherp beeld met dieptewerking, die niet te evenaren is met een gewone fotoprint. Een nooit geziene printkwaliteit.

2. Een lange levensduur

We kiezen voor producten die de tijd doorstaan en tegen een stootje kunnen. Onze wanddecoratie blijft jarenlang mooi, zonder af te bleken, kan makkelijk onderhouden worden en kan ook tegen een stootje.

3. Prijs-kwaliteitsverhouding

We gaan steeds op zoek naar de nieuwste en beste printmethode, maar gaan ook op zoek naar de best mogelijke prijs. We houden de verschillende leveranciers in het oog en onze prijzen volgen steeds mee met prijzen van de leveranciers.

4. Ecologisch printen

Als professioneel fotograaf zijn bovenstaande eisen evident, maar we verliezen hierbij ook het ecologisch aspect niet uit het oog. Het is perfect mogelijk om kwaliteit en duurzaamheid te combineren met een ecologische manier van printen. Ten eerste zoeken we uit met welke inkten de leveranciers werken. de meeste materialen die via een inkjet-printer geprint kunnen worden zijn een goede keuze. Want deze inkten hebben een waterbasis en bevatten geen schadelijke solventen. Ten tweede maken we een slimme keuze van materialen. Het aluminium en hout waarop geprint wordt is 100% recycleerbaar. We kiezen ook voor duurzame houtsoorten zoals het snelgroeiende bamboe en het gecertificeerde ayoushout.